Taco er blitt en del av den norske tradisjonen de siste 10 årene. Den kan varieres i det uendelige med tilbehør, jeg lager ofte ostechips med chilikrydder på. Skivet ost som krydres og får grille seg på bakepapir i ovnen, enklere blir det ikke!
Oppskrift på mitt tacokrydder og mitt tilbehør finner du her, her savner jeg hverken tortillas eller skjell.
Tacokrydder
Passelig mengde til 600g kjøtt
- 3 ss chilipulver
- 2ts malt chilipepper , helst chiliflak
- 3 ts tørket oregano
- 1 ss malt spisskummen
- 3 ss paprikapulver
- 3 ts hvitløkspulver
- 1 ss salt
- 2 ts sort pepper
- ¼ ts malt anis
Stek kjøttet og tilsett krydderblandingen, bland godt inn før du har over 1,5dl vann. Pass på å fordele krydderet jevnt mens panna koker ut.
Serveres med min salsa, guacamole, salat, og grønnsaker etter ønske. Jeg har brukt cherrytomater, agurk, paprika, rødløk og en liten klatt rømme.
Oppskrift på min salsa
https://miaslavkarbo.blogg.no/hot-n-chunky-salsasaus.html
Oppskrift på min Guacamole
https://miaslavkarbo.blogg.no/kremet-guacamole.html