Lavkarbo ost&skinkepai

Middagspai er en lettvint måte å få tømt litt småtteri fra kjøleskapet på. Den kan fylles med så mangt 😊

I dag ble det ost og skinke i vår pai, men her er det bare å bruke hva du har.

Serveres med en blandet salat og rømmedressing om du ønsker.

Pai med ost og skinke

 

Paibunn lager du enkelt og på mindre enn 20 minutter.Denne baseoppskriften er brukt her. Den ble smakfull og sprø 😊

Lavkarbo paibunn til middagspai

Du trenger til fyllet

  • 4 store eller 5 små egg
  • 1,5dl kremfløte
  • 100g ternet skinke
  • 150g revet mozarella
  • 1/2 ternet squash
  • 1/2 ternet rødløk
  • 1/2 ternet rød paprika
  • 1 fedd finhakket hvitløk
  • Ønsket mengde delte cherrytomater
  • 1ss pizzaurter
  • 1/2 ts salt og pepper

Mens paibunn steker så kuttes grønnsaker i passende biter/terninger.

La ovnen stå på 170grader varmluft.

Jeg forstekte løk, hvitløk og squash til blankt i stekepanna med litt smør.

Kutt kokt skinke i terninger om du ikke har ferdig ternet skinke. Egg og fløte piskes lett sammen.

Når paibunn er ferdig forstekt, fordeler du grønnsakene over i bunnen. Jeg hadde halvparten av osten på før skinke, hell over eggeblandingen. Kutt cherrytomater i 2 og legg de pent fordelt på toppen før du strør resten av osten på toppen. Krydre med salt, pepper og pizzaurter 😊

Stekes midt i ovnen i 25 minutter.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg