Lavkarbo paibunn til middagspai

Pai er enkelt og godt til lunsj, middag eller kvelds 😊

Bruk sesammel for en grovere type, eventuelt kun mandelmel for lys bunn.

Du trenger

  • 1 egg (strl L) eller 2 små
  • 1,7dl mandelmel
  • 1,7dl sesammel
  • 100g ternet romtemperert smør
  • 1ts salt
  • 1ss pizzamix krydder
  • Smør/olje til å smøre paiform

Slik gjør du

Pass på at råvarene er romtemperert. Bland sammen alle ingrediensene, enkelt for hånd eller med kjøkkenmaskin.

Sett ovnen på 170grader varmluft mens du smører en stor paiform. Trykk deigen jevnt ut opp til kanten.

Forstek paibunn i 10-13 minutter, avhengig av ovnen. Jeg stekte min i 13 minutter.

Fyll med det du ønsker, stek ytterligere i 20-25 minutter avhengig av fyllet 😊❤

 

Grov middagspaibunn
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg