Biffsnadder med “bearnaise”

Middag på under 30 minutter liker vi, og så er det skikkelig kosemat samtidig 🥰 Dette kan lages i hverdagen, eller som lørdagskos.

Du trenger til biffsnadderen

  • 800g renskåret biffkjøtt i strimler
  • 1 stor gul løk
  • 1 rød paprika
  • 1 gul paprika
  • 1 boks skivet champignon
  • 1liten sellerirot
  • 1 lite blomkålhode
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 chili
  • Salt og pepper etter smak
  • Olje og smør til steking

Slik gjør du

Sett komfyren på 180grader varmluft. Gjør klar en stekeplate med bakepapir. Skjær strimler med tykkelse på ca 3cm av sellerirot og fordel ut over stekeplata. Pensle med litt rapsolje og krydre lett med litt salt, eventuelt pepper etter ønske. Stekes midt i ovnen i ca 15-20 min.

Del blomkål i buketter, og damp dette i 10min.

Kutt opp resten av grønnsakene i skiver/biter etter ønske, finhakk hvitløk og chili.

Bruker du 1 panne, må alt stekes i omganger slik at det blir stekt og ikke kokt. Jeg deler ofte opp i 4 når det er så mye som skal stekes sammen.

Varm opp stekepanna og tilsett litt olje, fres  løk blankt før biffkjøttet tilsettes. Krydre lett med salt og pepper. Tilsett ca 1ss smør, hvitløk, chili, paprika og champignon etter rask bruning av kjøttet. Smak til med salt og pepper.

Biffstrimler bruker ikke lang tid før de blir ferdig så om du ønsker mykere grønnsaker, må kjøttet stekes for seg selv.

Mens alt steker, lager du en lettvint “bearnaise”.

Juksebearnaise med chili og hvitløk

Juksebearnaise med chili og hvitløk

Biffsnadderen serveres med ovnsbakt sellerirot, kokt blomkål og juksebearnaise.

Vel bekomme

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg