Søtt og salt med rosenkål

  1. Rosenkål hører ofte med til middagsselskapet, prøv noe nytt. Ypperlig tilbehør til for eksempel kalkun.

Du trenger

  • 250g ternet bacon
  • 600g rosenkål
  • 1dl hakket nøtter (hasselnøtter og valnøtter)
  • 4ss fibersirup gold
  • 1dl tørket tranebær
  • Smør til steking

Slik gjør du 

Start med å frese rosenkålen i stekepanne med smør, sett til side når den er nesten ferdig. Bruk samme panne og stek baconet, tilsett rosenkål og vend om. Ha oppi nøtter, tranebær og fibersirup og bland godt sammen. La det få karamellisert seg litt før servering.

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg