Smakfulle seikaker

Fiskekaker er en favoritt blant barna her hjemme, og det så enkelt å gjøre lavkarbo.

TIPS: Lag større kaker og bruk de som fiskeburger, mye gode smaker i disse så det anbefales. Om du ikke har mulighet til å bake burgerbrød, så kan de serveres i hele salatblader som fra f.eks Isbergsalat. Det fungerer helt fint.

Du trenger 

  • Ca 6-700g seifilet
  • 2 store egg
  • Ca 5ss fløte
  • 2 fedd hvitløk
  • En håndfull frisk basilikum
  • Frisk mynte (halvparten av basilikum)
  • Smak til med salt og pepper

Slik gjør du

Kutt seifilet i passende stykker og ha i en kjøkkenmaskin. Del opp hvitløk og urter og ha nedi sammen med seifileten. Kjør massen sammen og tilsett egg, ett om gangen. Kjør maskinen videre før du tilsetter fløte, litt om gangen. Tilsett salt og pepper, start med 1-2 ts av hver og kjør maskinen litt til. Farsen skal være som fløyel før du steker, tilsett eventuelt mer fløte om det trengs. Lag en smakskake før du smaker til med eventuelt mer krydder.

Stekes i godt smør på medium-høy varme og serveres med en god salat. Jeg har her brukt kinakål, spisspaprika, spiralkuttet agurk, noen cherrytomater og reddik.

 

Smakfulle seikaker
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg