Laks er familiens favoritt i disse dager, men variasjonen på tilberedning er ofte noe man kan slite med. Denne gangen gikk jeg for å bruke en sitronvariant som ble godt mottatt av min familie.
Du trenger
- 4 porsjonsstykker laksefilet
- 1 pose grønnkålmix
- 1 paprika
- 4ss creme fraiche
- 1 sitron
- Røkt paprika
- Sitronpepper
- Litt flaksalt
- Litt olje
Sett ovnen på 200grader over/undervarme og gjør klar en ildfast form med litt olje i bunnen. Krydre laksen med sitronpepper, flaksalt og røkt paprika før filetene legges over i formen. Bruk saften av 1 sitron å ha over, legg gjerne restene av sitronen med i formen ved baking. Stekes i ca 12 min midt i ovnen.
Gjør klar tallerken med grønnkålmix (ferdig fra Bama) og kutt opp paprika. 1ss creme fraiche kan godt blandes inn med utvalgte krydder/urter om ønskelig.
Serveres som på bildet.
0 kommentarer