Sellerirot og blomkålmos

Det er kjekt å variere litt på tilbehøret innimellom. Denne var en innertier i sødme, styrke og smak.

Du trenger

  • 1 liten eller 1/2 stor sellerirot
  • 1 liten eller 1/2 stor blomkål
  • 1 gul løk
  • 1ss tørket ramsløk
  • 1ss tørket gressløk
  • 2ts hvitløkspulver
  • Salt og pepper etter smak

Slik gjør du

Kutt opp sellerirot og blomkål i passende biter. Kokes i lettsaltet vann i 7-10 min avhengig av størrelse på bitene, tilsett kuttet løk de siste 5 minuttene.

Sil av vannet og tilsett smøret. Bruk en stavmikser for å mose, og tilsett krydder helt mot slutten.

Ønsker du en fyldigere mos, kan du tilsette en skvett kremfløte som røres kraftig inn.

Selleri og blomkålmos

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg