Saus med “sting”

Saus er en del av opplevelsen i måltidet, og man trenger ikke gjøre alt så komplisert heller 😊

 

Du trenger

  • 25g smør
  • 2 sjalottløk
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 stilk stangselleri
  • 3ss hakket rød paprika
  • 2ts sambal oelek
  • 2ts red currypaste
  • 2,5dl kokosmelk

Slik gjør du

Smelt smør i en kjele mens du finhakker løk, hvitløk og stangselleri. Fres dette blankt i smøret før du tilsetter red currypaste og sambal oelek, la dette smelte inn med grønnsakene. Hell over kokosmelk og la dette putre på medium svak varme i minimum 10 min.

Kjøres jevnt til en saus med en stavmikser, og tilsett finhakket paprika noen minutter før servering.

Denne sausen passer perfekt til lyst kjøtt som kylling og svinekjøtt 😊

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg