Et godt stykke kjøtt med deilige grønnsaker slår aldri feil. Passer godt nå i sommersesongen også.
Du trenger
- 700g fine stykker mørbradbiff
- 2 rødløk
- 1 stor squash
- 300g champignon
- 300g aspargesbønner
- 1 fedd hvitløk
- Salt og pepper etter smak
- Olje/smør til steking
Kryddersmør
- 30g godt smør
- 1 fedd hvitløk
- 1ts Røkt paprika
- 1ts timian
- 1/2 chili
Slik gjør du
Start med kryddersmøret, bruk romtemperert smør og bland inn finhakket hvitløk, chili og krydder.
Sett til side mens du gjør klart resten.
Skyll og kutt opp squash, kutt endene på aspargesbønner, rens og del champignon i passende biter, del rødløken i båter og finhakk hvitløken.
Sett til side mens du steker mørbradbiffen. Biffstykkene stekes på medium-høy varme/grilles med godt smør. Krydre etter smak og ha på kryddersmør mens det hviler.
Stekes et par minutter på hver side til blodet pipler. Sett kjøttet til side og la det hvile mens du freser grønnsakene i ca 5min.
Serveres og nytes som på bildet.
0 kommentarer