Rosépeppersaus med ost

En god saus løfter en rett til nye høyder. Denne passer perfekt til lyst kjøtt som kylling eller svinekjøtt.

Du trenger

  • 2ss rosépepper
  • 2ss smør
  • 2dl kokosmelk/fløte
  • Ca 1dl creme fraiche
  • 150g Castello white m/chili
  • Saft fra 1/2 lime
  • Salt og pepper, smakes til

Slik gjør du

Start med rosépepper, ha kornene i en morter og støt de lett for å frigjøre smak og oljer. Ha dette over i ei tørr sausekjele og la de få varme seg å slippe smak før smør tilsettes.

Del osten i skiver.

Ha kokosmelk/fløte i kjelen etterfulgt av osten, rør godt på medium varme frem til osten smelter. Tilsett limesaft og smak til med salt og pepper.

La sausen stå og trekke i minst 15 min, smak og rør godt ofte. Mot slutten tilsetter du creme fraiche, litt om gangen, til du er fornøyd med tykkelse og smak.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg