Noen dager må vi ha raske middager, og denne er unnagjort på ca 20 min. Passer perfekt på travle dager 🤗
Du trenger
- 800g kjøttdeig (jeg har brukt kylling)
- 1/2 fennikel
- 1/2 stor aubergine
- 1/2 stor squash
- 1 liten gul løk
- 1 liten rød paprika
- 1 liten gul paprika
- 1 hvit reddish
- 2 fedd hvitløk
- 1ts sambal oelek
- 1ts malt nellik
- 1ts kardemomme
- Salt og pepper etter smak
- 2 bokser á 3dl hakket tomat
- Rapsolje til steking
Slik gjør du
Start med å finhakke fennikel, løk og hvitløk, fres dette blankt i en kjele med litt olje. Tilsett tomater, sambal oelek, nellik og kardemomme. Kutt squash og aubergine i terninger og tilsett tomatene.
Stek opp kjøttdeigen i litt olje, krydre etter smak med salt, pepper og eventuelt annet du skulle like å ha på. Tilsett i gryten underveis. Del paprika i små biter og tilsett mot slutten.
Reddishen skrelles, finstrimles og serveres som en sidesalat (se bildet).
0 kommentarer