Ovnsbakt sellerirot

Et perfekt måltid består av godt tilbehør 🤗

Det skal ikke alltid så mye til, denne oppskriften passer til rødt kjøtt og vilt.

Du trenger

  • 1 stor sellerirot
  • 1 ts salt
  • 1ss hvitløkspulver
  • 2ss tørket timian
  • 4ss olje

Slik gjør du

Sett ovnen på 180grader varmluft og smør en ildfast form med olje.

Skrell og kutt sellerirot i staver á 2-3cm i diameter, lengde etter ønske. Ha dette i formen og ha på krydder. Vend godt om slik at alt krydder blir fordelt.

Stekes midt i ovnen i ca 25min

Ovnsbakt sellerirot

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg