Nudler med kyllingfilet

Asiatiske smaker er noe vi hjemme er glade i, og denne retten med kyllingfilet og nudelerstatning er virkelig å anbefale.

Du trenger

Marinaden

  • Ca 0,5dl soyasaus
  • 2-3 fedd hvitløk
  • 1 chili
  • Ca 5cm fersk ingefær
  • Litt frisk koriander
  • Saften av 1 lime
  • 2ss sukrin gold

Wokretten

  • Ca 700g kylling innerfilet/filet
  • Paprika, 1 rød, grønn og gul
  • 2 stilker stangselleri
  • 1 løk
  • 1 squash
  • 1 blomkål
  • 2 stilker vårløk
  • LK-vennlig nudler til 4 porsjoner

Slik gjør du

Start med marinaden. Jeg deler opp chili, ingefær og hvitløk i biter og har i foodprosessor sammen med resten av ingrediensene. Legg kyllingen i marinaden og la dette få trekke, gjerne natten over mens filetene vendes jevnlig.

Stek opp filetene og legg til side før du kutter og woker grønnsakene. Les anvisning på pakken med nudler, jeg har brukt fra merket “Better than” som fås kjøpt på helsekost i Sverige. Pass på å skylle godt før de tilsettes grønnsakene, sammen med kyllingfileten helt mot slutten av steketiden. Har du mer marinadesaus, kan dette også helles over sammen med frisk vårløk.

Vel bekomme!

 

Nudler med kylling
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg