Pannebrød er enkelt og godt. Et deilig tilbehør til gryte, eller ha på det du skulle ønske av topping 🤗
Denne oppskriften har eksotiske smaker, og de er veldig mektige! Røren holder til 6stk pannebrød med størrelse á ca 15cm. Jeg har brukt innsiden av mine frokostasjetter som mål.
PS: Disse egner seg utrolig godt til å fryse, for så å varmes fra frossen tilstand i ovnen med litt smør 😊 20 min på 200grader i ildfast form, snu halvveis i steketiden.
Du trenger
- 3dl kokosmel
- 3ss fiberhusk
- 1ts bakepulver
- 1ts salt
- 3ss tørket gressløk
- 7ss gresk yoghurt
- 3 store egg
- Ca 3dl kokosmelk
- Olje til steking
Slik gjør du
Start med å blande alt det tørre i kjøkkenmaskin. Tilsett så yoghurt, deretter ett egg av gangen under sakte omrøring. Når dette er blandet sammen, heller du ca 2dl kokosmelk i tynn stråle mens kjører på minimum hastighet.
La røren hvile i ca 5 minutter før du sjekker om du trenger resten av kokosmelken. Deigen skal være fuktig, men samtidig smidig nok til å formes.
Hvil deigen i ytterligere noen minutter mens du setter stekepannen på medium varme (4 av 9 hos meg).
Ha litt olje i panna, så former du brødene mellom hendene med ca 2,5cm tykkelse. Stek de ca 4-5 minutter på hver side avhengig av tykkelsen. Brødene hever noe (ca 10%) under steking.
Tips til servering. Nydelig med stekt fisk, fennikel, salsa og limejuice 🤗
Dette så fantastisk godt ut!
Takk for det 😍🤗 Var innmari godt også.