Luftig eggewrap med røkt laks

Noen dager er det deilig å unne seg noe godt til frokost, lunsj eller lettvint middag.

Eggewrap fylt med deilig røkt laks, ruccola og creme fraiche med rødløk er min anbefaling da.

Du trenger

  • 9 store eggehviter
  • 1dl sesammel
  • 1dl mandelmel
  • 1ts salt
  • 4ss tørket gressløk
  • Olje til steking

Til fyllet:

  • 8 store skiver røkt laks
  • 2dl creme fraiche
  • 1 rødløk
  • 1pk ruccola

Slik gjør du

Skill hviter og plommer av eggene. Plommene kan du sette i tett boks i kjøleskapet for å lage noe godt senere.

Tilsett sesammel og mandelmel med hvitene, litt etter litt gjennom ei sikt mens du visper. Ha så i salt og gressløk mens du rører ut massen. Konsistensen skal være kremete, men ganske flytende.

Varm opp stekepanna på medium varme før du tilsetter olje. Fordel røren til 4 store wraps som stekes gyldne.

Kutt rødløk i små terninger som røres ut i creme fraiche. Ha en god slump på wrapen etterfulgt av ruccola og laks.

Rull sammen og nyt!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg