Lette hverdagssupper er absolutt en vinner her i hus. Deilige smaker inspirert fra Asia er ikke å forakte heller. Denne er unnagjort på ca 45min, og smaker nydelig.
Du trenger
- 800g kyllingkjøttdeig
- 3 fedd hvitløk
- 2 sjalottløk
- 1 sellerirot
- 2 bokser kokosmelk
- 3 stilker curryleaves
- 1 stor neve koriander
- 1/2 chili (kan sløyfes)
- Salt og pepper etter smak
- 2ss smør til steking
Slik gjør du
Kutt opp hvitløk og sjalottløk og fres halvparten oppi en kjele i litt av smøret. I mellomtiden kutter du selleriroten og tilsetter i kjelen. Dekk til med vann, ha oppi curryleaves og la dette få koke til mørt, ca 10-12min.
Mens grønnsaker koker, steker du kyllingkjøttdeig med resten av løken og smøret. Ha litt salt og pepper på mens du steker.
Når grønnsaker er mørt, tilsett koriander og så kjører du den glatt med en stavmikser eller i en foodprosessor. Tilsett kokosmelk og la dette få et lite oppkok. Ha kjøttet oppi suppen og smak til om det trengs salt pepper, eventuelt chili.
Vel bekomme!
Det så veldig godt ut (:
Tusen takk 🙂 Håper du prøver en gang.