Noen snarveier må vi ta i hverdagen. Ikke alle grønnsaker er like enkle å bruke rivjern på heller, da tyr jeg til kjøkkenmaskina som kutter med knivene. Det tar meg bare noen minutter å få gjort klar råkostsalaten og da kan den stå og trekke til seg smaker mens resten av maten gjør seg ferdig 🤗
Du trenger
- 1/2 fennikel
- 1/2 stor hvit reddish
- 150g minigulrøtter
- 2 korker eddik
- 2 eddikkorker vann
Slik gjør du
Del grønnsakene i passende biter og ha de i en kjøkkenmaskin med kniver. Gi de et par pulserende runder med knivene frem til du er fornøyd.
Ha eddik og vann i en bolle før du tilsetter grønnsakene og rører godt om. Sett kjølig frem til servering.
Tips:
En klype salt og 1/2ts sukrin kan løses opp i eddikvannet om du ønsker en mer søtlig smak.
0 kommentarer