Lettvint råkostsalat

Noen snarveier må vi ta i hverdagen. Ikke alle grønnsaker er like enkle å bruke rivjern på heller, da tyr jeg til kjøkkenmaskina som kutter med knivene. Det tar meg bare noen minutter å få gjort klar råkostsalaten og da kan den stå og trekke til seg smaker mens resten av maten gjør seg ferdig 🤗

 

Råkost

Du trenger

  • 1/2 fennikel
  • 1/2 stor hvit reddish
  • 150g minigulrøtter
  • 2 korker eddik
  • 2 eddikkorker vann

Slik gjør du

Del grønnsakene i passende biter og ha de i en kjøkkenmaskin med kniver. Gi de et par pulserende runder med knivene frem til du er fornøyd.

Ha eddik og vann i en bolle før du tilsetter grønnsakene og rører godt om. Sett kjølig frem til servering.

Tips:

En klype salt og 1/2ts sukrin kan løses opp i eddikvannet om du ønsker en mer søtlig smak.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg