Lettvint pølsegryte

Noen dager er det rett og slett slik at man trenger en lettvint middag og ikke trenger å tenke på stort annet.

Denne pølsegryta var en innertier hos store og små her hjemme 🤗

 

Du trenger

  • 200g ternet bacon
  • 500g pølser i terninger (gjerne Jacobs)
  • 1 rødløk
  • 2ss tomatpuré
  • 1 boks hakkede tomater
  • 10cm av det grønne på purreløken
  • 2dl fløte
  • 1 grønn paprika
  • 1 beger cherrytomater
  • Rucculamix/salat
  • 1ts chilikrydder
  • 1ss pizzakrydder
  • Salt og pepper etter smak
  •  Revet parmesan til topping
  • Syltet jalapeño som topping

Slik gjør du 

Start med å frese bacon og rødløk om hverandre i stekepanna. Ha over i en gryte sammen med stekefettet. Smelt inn tomatpuré og tilsett hakkede tomater. La dette få et lite oppkok mens du deler opp pølser og bruner de i stekepanna. Pølsene tilsettes når gryta har fått puttet litt.

Purreløk kuttes og skylles mens gryta godgjør seg og tilsettes med krydder og strimlet paprika. Rør om og spe ut med fløte. La dette få godgjøre seg i 10 minutter mens du gjør klar salat til servering.

Toppes med ønsket mengde parmesan og jalapeño på tallerken 🤗

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg