Noen dager vil man ha det lettvint, men samtidig godt. Grillen er et perfekt utgangspunkt, og med en liten vri på tilbehøret så blir det smakfullt.
Du trenger
- 4 ekstra store chorizo
- Ca 50g revet mozarella
- 4 tomater
- 1/2 sellerirot
- 2 stenger selleri
- 3 reddiker
- 1 nepe
- 2 fedd hvitløk
- 2dl creme fraiche
- 1dl gresk yoghurt
- 2ss sitronsaft
- Salt og pepper etter smak
- Noen kvaster basilikum
- Ei neve gressløk
- 1 pose ferdig salatmix etter ønske
Slik gjør du
Start med sellerirotsalat, kutt sellerirot i terninger og la det koke i 5min før avkjøling. Finhakk hvitløk og gressløk, bland ut i en bolle med creme fraiche og yoghurt. Kutt reddik, nepe og stangselleri i passende biter og ha dette oppi blandingen sammen med avkjølt sellerirot. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
Skjær snitt i tomatene og dytt nedi basilikum. Ha dette over i en form sammen med litt olje og sett på medium varme på grillen.
Mens tomatene bakes på grillen, skjærer du et snitt på langs med pølsene og fyller med mozarella, legg pølsene i formen sammen med tomatene som bakes på grillen.
Serveres med sellerirotsalat og salatblanding etter eget ønske.