Lettvint grilltips

Noen dager vil man ha det lettvint, men samtidig godt. Grillen er et perfekt utgangspunkt, og med en liten vri på tilbehøret så blir det smakfullt.

Du trenger 

  • 4 ekstra store chorizo
  • Ca 50g revet mozarella
  • 4 tomater
  • 1/2 sellerirot 
  • 2 stenger selleri
  • 3 reddiker
  • 1 nepe
  • 2 fedd hvitløk
  • 2dl creme fraiche 
  • 1dl gresk yoghurt 
  • 2ss sitronsaft
  • Salt og pepper etter smak
  • Noen kvaster basilikum 
  • Ei neve gressløk
  • 1 pose ferdig salatmix etter ønske

Slik gjør du

Start med sellerirotsalat, kutt sellerirot i terninger og la det koke i 5min før avkjøling. Finhakk hvitløk og gressløk, bland ut i en bolle med creme fraiche og yoghurt. Kutt reddik, nepe og stangselleri i passende biter og ha dette oppi blandingen sammen med avkjølt sellerirot. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.

Skjær snitt i tomatene og dytt nedi basilikum. Ha dette over i en form sammen med litt olje og sett på medium varme på grillen.

Mens tomatene bakes på grillen, skjærer du et snitt på langs med pølsene og fyller med mozarella, legg pølsene i formen sammen med tomatene som bakes på grillen. 

Serveres med sellerirotsalat og salatblanding etter eget ønske.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg