Lettvint green curry med kylling

Travle hverdager = liten tid til matlaging

Da er det helt innafor å lage middagen på under 30min, og bruke frosne grønnsaksblandinger.

Det betyr ikke at middagen ikke blir like smakfull som ellers, dette er en favoritt her i hus.

PS: Bruk en panne med litt høye kanter, eller ha over i en gryte om det ikke får plass i stekepanna di 😊

Du trenger

  • 700g kyllingfilet i biter
  • 1 pose frosne grønnsaker, bruk gjerne wokgrønnsaker eller bukett
  • 1 rødløk
  • 1/2 squash
  • 2-3 paprika, gjerne forskjellige farger
  • 1 tommelfingerlengde fersk ingefær
  • 2 fedd hvitløk
  •  3dl kokosmelk
  • 3ts green curry paste
  • Salt, pepper, paprikapulver
  • Olje til steking

Slik gjør du

Varm opp stekepanna til medium høy varme, brun opp kyllingen i litt olje. Krydre med salt, pepper og paprika underveis. Sett kjøttet til side.

Mens kylling brunes, finhakk hvitløk og ingefær. Kutt opp paprika, squash og rødløk (eve andre grønnsaker du skulle ha) i passende biter.

Når kjøtt er ferdig brunet, skrur du platen ned til medium varme og freser hvitløk og ingefær lett i litt olje før de frosne grønnsakene tilsettes. (Bruk gjerne lokk for å fordele varmen raskere)

Bland kokosmelk og green curry mens grønnsakene varmes. Resten av grønnsakene og kokosmelkblandingen tilsettes etter ca 5 min. Bland godt sammen og gi et oppkok. La dette få godgjøre seg i ytterligere et par minutter før kyllingen blandes inn og får småputre i ca 5 minutter.

Servér og nyt 😊

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg