Eggesalat hører til med luksusfrokosten, koldtbordet eller til lunsj. Jeg elsker denne salaten proppet fullt av deilige smaker. Servert på et lavkarbobrød, eller med en sprø deilig salat.
Basen er beregnet ut fra 2 store egg, nok til 4 deilige skiver.
Du trenger
- 2 store egg
- 2 stilker vårløk
- 1,5ss majones
- 2,5 ss creme fraiche
- 1 liten chili
- 1ts sitronsaft
- Salt og pepper (smakes til)
Slik gjør du
Kok egg i 8-10 min til de er hardkokte. Ha de under rennende kaldt vann mens du lager basen.
Kutt opp chili og vårløk og ha i en bolle, tilsett så majones, creme fraiche og sitronsaft. Smak til med salt og pepper.
Skrell og del eggene i terninger, vend dette inn i basen. La stå kjølig i min 30 min før du smaker til med litt ekstra krydder om ønskelig.
0 kommentarer