Tortillas/wraps/matlefser… Kall det gjerne hva du vil, men disse gikk rett hjem til middag hos oss i dag!
Oppskrift gir deg 6-8 lefser
Du trenger
- 2dl mandelmel
- 1dl sesammel
- 4ss fiberhusk
- 3 egg
- 1ts bakepulver
- 1ts salt
- 1ss oregano
- 2-2,5dl varmt vann
- Rapsolje til steking
Slik gjør du
Bland alt det tørre i en bolle mens du koker opp vannet. Tilsett egg og bruk en håndmikser å bland sammen. Tilsett varmt vann, litt om gangen frem til du får en smidig deig. På grunn av fiberhusken, vil deigen tykne litt etter hvert.
Når deigen er passe smidig, kjevler du ut til tynne lefser. Jeg kjevlet mellom 2 bakepapir, men har du lefsepresse bruker du gjerne det.
Stekes på medium varme i ca 2 min på hver side, til passende stekeskorpe.
Fyll med det du liker!
0 kommentarer