Lavkarbo matlefser

Tortillas/wraps/matlefser… Kall det gjerne hva du vil, men disse gikk rett hjem til middag hos oss i dag!

Oppskrift gir deg 6-8 lefser

Du trenger 

  • 2dl mandelmel
  • 1dl sesammel
  • 4ss fiberhusk
  • 3 egg
  • 1ts bakepulver
  • 1ts salt
  • 1ss oregano
  • 2-2,5dl varmt vann
  • Rapsolje til steking

Slik gjør du

Bland alt det tørre i en bolle mens du koker opp vannet. Tilsett egg og bruk en håndmikser å bland sammen. Tilsett varmt vann, litt om gangen frem til du får en smidig deig. På grunn av fiberhusken, vil deigen tykne litt etter hvert.

Når deigen er passe smidig, kjevler du ut til tynne lefser. Jeg kjevlet mellom 2 bakepapir, men har du lefsepresse bruker du gjerne det.

Stekes på medium varme i ca 2 min på hver side, til passende stekeskorpe.

Fyll med det du liker!

Lavkarbo matlefser
Kjevlet mellom bakepapir

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg