Dette er så enkelt, godt og absolutt noe hele familien setter pris på. Sett av 10 min kvelden før, så får du et smakelig måltid dagen etter.
Du trenger
- 1kg kyllingvinger/klubber
- 1-1,5dl soyasaus (gluten/sukkerfri)
- 2ss sukrin gold
- 1ss sambal oelek
- 0,5dl rapsolje
- 2ts red currypaste
- 2ts løkgranulat/løkpulver
- 1ss røkt paprikapulver
- Grønnkålmix (annen salatblanding)
Slik gjør du
Start kvelden før, eller i hvert fall slik at kjøttet får ligge i marinade så lenge som mulig (minst 4t).
Soyasaus, sambal oelek, sukker, olje, currypaste og krydder blandes godt sammen. Ha gjerne dette i en tett pose og legg kylling oppi. La ligge kjølig natten over, eller minst 4t, vend gjerne på/rist posen innimellom.
Forvarm ovnen på 180grader varmluft og finn frem ei ildfast form med passende størrelse. Fordel kylling med marinaden og sett inn midt i ovnen.
Etter 15 min snur du på kyllingen og setter på grillfunksjon i ca 3-5 min. Følg med så det ikke svir seg
Wok grønnkålmix i ca 3 min, eller lag en deilig salat til.
Falt i smak hos store og små her hjemme.
Dette ser veldig godt ut 😀 ha en flott uke
Takk for det! En flott uke til deg også 🥰