Kyllingform med kokosmelk

Denne retten er veldig god, med mye smaker og er samtidig veldig sunn. Om du ikke liker styrke i maten, kan mengde hvitløk minskes og sambal oelek sløyfes.

Du trenger:

  • 600g kyllingfilet
  • Ca 4dl kokosmelk
  • 1 blomkålhode
  • 1 hjertesalat
  • Cherrytomater
  • Agurk
  • 2fedd hvitløk
  • 2-3 stilker frisk rosmarin
  • Salt og pepper
  • Smør til bruning
  • 1toppet ts sambal oelek
  • 2ts red currypaste

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 200gr varmluft, og varm en stekepanne. Kyllingfileter brunes i stekepanna med smør og krydres med salt og pepper. Bland ut kokosmelk med sambal oelek og red currypaste. Dette has i en ildfast form sammen med noen stilker rosmarin og finhakket hvitløk. Når filetene er ferdig brunet, legges de nedi formen og settes i ovnen i ca 20min. Kok blomkål i lettsaltet vann i ca 7 min.

Serveres med noen blader hjertesalat, skiver av agurk og cherrytomater.

Det er mulig du har en del saus igjen i formen, denne tar jeg vare på i en lukket boks i kjøleskapet til restemiddag.

Kyllingform med kokosmelk
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg