Knutekålmos

Knutekål er en fantastisk grønnsak og flott alternativ til f.eks sellerirot. Kan brukes som erstatning til alle typer mos, og er helt nydelig til salt mat.

Du trenger

  • 2 små knutekål, eller 1 stor
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 stilk vårløk
  • 1dl fløte 
  • 25g smør
  • Salt og pepper etter smak

Slik gjør du

Skrell og kutt opp knutekål i biter, kok opp lettsaltet vann og kok kålen passe mør. Hell av nesten alt kokevannet. Lar det ligge litt igjen i kjelen. Tilsett 1 fedd hvitløk som er delt i biter og smør. Bruk en stavmikser og kjør til passende konsistens. Fløten røres godt inn i mosen, smak til med salt og pepper. Vend inn oppkuttet vårløk.

Knutekålmos
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg