Grove hamburgerbrød

Hamburger hører sommeren med. Det tar deg 30 minutter å lage gode grove hamburgerbrød selv, og de er skikkelig gode på smak!

 

Du trenger

  • 3 egg
  • 2dl sesammel (se bilde under)
  • 2,5dl revet mozarella/cheddarmix
  • 2dl vann
  • 2ss fiberhusk
  • 1ts salt
  • 1ts bakepulver
  • Sesamfrø til topping

Slik gjør du

Bland sesammel, egg og vann med håndmikser. Tilsett ost og miks til en god masse. Fiberhusk, salt og bakepulver mikses inn til slutt før du lar deigen stå noen minutter.

Forvarm ovnen på 180grader varmluft mens du lar deigen hvile. Gjør klar ei stekeplate med bakepapir og fordel deigen i 4 like store former på papiret. Formes så godt det lar seg gjøre og dryss over sesamfrø før steking.

Stekes midt i ovnen i ca 20min

Hamburgerbrød før steking

 

*Tips; blir deigen for fast, tilsett litt mer vann. 1ss om gangen, fiberhusk er veldig bindende.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg