Hamburger hører sommeren med. Det tar deg 30 minutter å lage gode grove hamburgerbrød selv, og de er skikkelig gode på smak!
Du trenger
- 3 egg
- 2dl sesammel (se bilde under)
- 2,5dl revet mozarella/cheddarmix
- 2dl vann
- 2ss fiberhusk
- 1ts salt
- 1ts bakepulver
- Sesamfrø til topping
Slik gjør du
Bland sesammel, egg og vann med håndmikser. Tilsett ost og miks til en god masse. Fiberhusk, salt og bakepulver mikses inn til slutt før du lar deigen stå noen minutter.
Forvarm ovnen på 180grader varmluft mens du lar deigen hvile. Gjør klar ei stekeplate med bakepapir og fordel deigen i 4 like store former på papiret. Formes så godt det lar seg gjøre og dryss over sesamfrø før steking.
Stekes midt i ovnen i ca 20min
*Tips; blir deigen for fast, tilsett litt mer vann. 1ss om gangen, fiberhusk er veldig bindende.
0 kommentarer