Grønne fiskegrønnsaker

En herlig blanding med grønt som fint kan serveres til fisk. Smørstekt i stekepanne, og får en deilig sødme og smak.

Du trenger

  • 1 liten purreløk
  • 1 squash
  • 1 gul løk
  • 1 liten fennikel
  • Smør til steking
  • Salt og pepper

Slik gjør du 

Del purre og fennikel langs på skrå, legg de litt i kaldt vann slik at eventuelt jord faller ut av grønnsakene. I mellomtiden kutter du også squash og løk skrått på langs.

Bruk en varm stekepanne og ha oppi en god klatt med smør. Tilsett løk og fennikel og la det frese i et par minutter før squash og purreløk tilsettes. La det putre et par minutter mens du vender om og tilsetter salt og pepper etter smak.

Tips; en skvis med sitronsaft helt på slutten er innmari godt.

Grønne fiskegrønnsaker
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg