En lettlaget, frisk, syrlig og søt dessert. Perfekt til kveldskosen eller som dessert!
Gresk naturell yoghurt har 4,9g karbohydrater og er vel den yoghurt vi best kan benytte på lavkarbo.
Bær kan du variere etter sesong og innhold av karbohydrater. Blåbær blir mest brukt her hjemme, sammen med bringebær. Denne gangen fristet det å kjøpe jordbær, men har ikke brukt mange bær pr porsjon.
Dette trenger du pr porsjon
- 3ss gresk yoghurt
- 2 jordbær/ønsket mengde bringebær
- Ei neve blåbær
- 1ss sitronsaft
- 1ss sukrin gold sirup
- 1ts vaniljepulver
Slik gjør du
Skyll og rens bærene, la de få renne av seg mens du gjør klar yoghurtblandingen.
Ha yoghurt, sitronsaft og vaniljepulver i en serveringsskål og bland sammen. Kutt bær i passende biter, jeg beholdt blåbærene hele.
Ha bærene over yoghurten, rissle over sirup og nyt ❤
0 kommentarer