Fylt kyllingbryst med bacon

Kylling er godt og sunt. Fyll med litt ekstra gode smaker og en deilig saus, så er måltidet himmelsk.

Du trenger

  • 4 store kyllingbrystfileeter
  • 1 pk frosne erter
  • 1 pk bacon (10-12strimler)
  • 2stk champignon 
  • 1 liten grønn chili
  • 1 sjalottløk
  • Frisk koriander og timian
  • Revet ost (ca 100g)
  • Parmesan (ca 50g)
  • Ei neve peanøtter
  • 3dl fløte
  • 1 toppet ts red currypaste 
  • Provencekrydder 
  • Smør 
  • Salat etter ønske

Slik gjør du

Sett ovnen på 200grader varmluft. Kutt opp chili, sjalottløk, champignon og gjør klar bacon og revet ost. Lag et dypt snitt langs hele kyllingfiletene og fyll nedi det du får plass til av chili, løk og champignon. Topp med friske urter og stapp så mye ost du får til på toppen og dytt litt ned. Krydre med provencekrydder og surr bacon rundt. Ha filetene i en ildfast form og sett inn midt i ovnen i 10 min. Ta ut og ha over frosne erter, og sett inn i nye 10 min.

Sausen lager du med å frese resten av chilien og sjalottløk i smør. Tilsett red currypaste og knuste peanøtter, rør rundt og ha på fløte. La dette varmes til kokepunktet før du har oppi resten av osten og parmesan. Smak til med s&p.

Serveres med ønsket salat. Jeg hadde ruccola, tomat og noen peanøtter.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg