Frisk, søt og syrlig rødkålsalat

Rødkålen er undervurdert synes jeg, og burde brukes mye oftere enn vi faktisk gjør. Denne salaten passer til kylling/kalkun, fisk og gjerne ved siden av omeletten. Jeg har prøvd til alle slag, og den er så anvendelig.

Du trenger

  • 1/2 rødkål (liten)
  • 1 sitron
  • 1dl hakket nøtter
  • 40g tørket tranebær
  • 1-2ss fibersirup gold (kan sløyfes)

Slik gjør du

Kutt rødkål i passende strimler og ha over i et egnet serveringsfat/bolle. Tilsett tranebær, nøtter og raspet skall fra 1/2 sitron. Del opp sitronen og skrell den slik at du kun har fruktkjøtt i biter, fordel det i salaten med fibersirup (om ønskelig for sødme). Vend om og la smakene trekke litt før servering.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg