Fargerik wok med svinekjøtt

I hverdagen er det veldig kjekt med wok, det går raskt og smaker godt! Ofte bruker vi det som fins i kjøleskapet, og denne ble en suksess for både store og små her hjemme.

Du trenger

  • 800g strimlet svinekjøtt
  • 3 store paprika (gul og rød)
  • 1/4 stort kålhode
  • 1 boks bambusskudd
  • 1 stor rødløk
  • 2ts raspet ingefær
  • 4ss sukrin gold
  • 4ss soyasaus
  • Salt og pepper
  • Rapsolje til steking

Slik gjør du

Start med å brune svinekjøttet i omganger. Krydre med salt og pepper under bruningen. Når alt kjøttet er brunet legges det tilbake i panna, skru ned varmen til medium. Ha over sukker, ingefær og soyasaus. Kjøttet trekkes i denne “sausen” mens du woker grønnsakene.

Grønnsaker kuttes i strimler og wokes i rapsolje noen minutter. Tilsett kjøttet rett før servering.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg