I hverdagen er det veldig kjekt med wok, det går raskt og smaker godt! Ofte bruker vi det som fins i kjøleskapet, og denne ble en suksess for både store og små her hjemme.
Du trenger
- 800g strimlet svinekjøtt
- 3 store paprika (gul og rød)
- 1/4 stort kålhode
- 1 boks bambusskudd
- 1 stor rødløk
- 2ts raspet ingefær
- 4ss sukrin gold
- 4ss soyasaus
- Salt og pepper
- Rapsolje til steking
Slik gjør du
Start med å brune svinekjøttet i omganger. Krydre med salt og pepper under bruningen. Når alt kjøttet er brunet legges det tilbake i panna, skru ned varmen til medium. Ha over sukker, ingefær og soyasaus. Kjøttet trekkes i denne “sausen” mens du woker grønnsakene.
Grønnsaker kuttes i strimler og wokes i rapsolje noen minutter. Tilsett kjøttet rett før servering.
0 kommentarer