Hvem elsker vel ikke en deilig kakao på kalde dager?
Ta med i termosen på tur, eller hvorfor ikke bare kose seg hjemme med sjokoladenytelse? 🥰🤩
Du trenger
- 150-200g sukkerfri mørk sjokolade (mengde er avhengig av ønsket smak)
- 5dl kremfløte
- 5dl usøtet mandelmel
- 3-6ss sukrin gold (smak deg frem)
- 1/2 kanelstang (kan sløyfes)
Til topping
- 1,5dl kremfløte
- Revet sjokolade
- Et kaneldryss
Slik gjør du
Varm opp melk og fløte med kanelstang, tilsett først 150g sjokolade i biter og halvparten av sukkeret. Smelt sammen og smak deg frem om du trenger mer sukker/sjokolade. Kanelstang tas ut etter hvert når den har satt ønsket smak.
Varm opp under omrøring til kokepunktet og servér straks. Shake krem i lukket beholder/shaker og legges som et lokk på kakaoen.
Tips; du kan erstatte mengde fløte med mer melk om ønskelig 😊
Andre smakstilsetninger er artig å teste.
Chili for litt styrke
Mynte for friskhet
Vanilje for dybde
Lag din egen versjon og nyt på kalde dager, eller bare som kos 🥰