Deilig kakao

Hvem elsker vel ikke en deilig kakao på kalde dager?

Ta med i termosen på tur, eller hvorfor ikke bare kose seg hjemme med sjokoladenytelse? 🥰🤩

Du trenger

  • 150-200g sukkerfri mørk sjokolade (mengde er avhengig av ønsket smak)
  • 5dl kremfløte
  • 5dl usøtet mandelmel
  • 3-6ss sukrin gold (smak deg frem)
  • 1/2 kanelstang (kan sløyfes)

Til topping

  • 1,5dl kremfløte
  • Revet sjokolade
  • Et kaneldryss

Slik gjør du 

Varm opp melk og fløte med kanelstang, tilsett først 150g sjokolade i biter og halvparten av sukkeret. Smelt sammen og smak deg frem om du trenger mer sukker/sjokolade. Kanelstang tas ut etter hvert når den har satt ønsket smak.

Varm opp under omrøring til kokepunktet og servér straks. Shake krem i lukket beholder/shaker og legges som et lokk på kakaoen.

Tips; du kan erstatte mengde fløte med mer melk om ønskelig 😊

Andre smakstilsetninger er artig å teste.

Chili for litt styrke

Mynte for friskhet

Vanilje for dybde

Lag din egen versjon og nyt på kalde dager, eller bare som kos 🥰

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg