Chili og rosmarin medisterkaker

 Du trenger

  • 600g medisterfarse
  • 2stk sjarlottløk
  • 1 chili
  • 3-4 kvaster frisk rosmarin
  • 2ss paprikapulver
  • 3 fedd hvitløk
  • 150g champignon
  • Rødkål/surkål
  • 2dl fløte
  • Smør til steking
  • Salatblanding

Fremgangsmåte

Start med å finhakke chili, sjarlottløk og bladene fra 1 rosmarinkvast. Jeg brukte kjøkkenmaskin,  og blandet dette godt inn med farsen. Tilsett paprikapulver med farsen.

Gjør klar ei stekepanne og ha i godt med smør, medisterkaker stekes med noen fedd hvitløk og kvistene fra rosmarin. Mens du steker medisterkaker, kan du varme opp surkål/rødkål.

Når kakene er ferdig stekt, har du oppkuttet champignon i panna, og tilsett fløte når soppen er stekt. Smak til med mer rosmarin, salt og pepper om nødvendig. 

Serveres med salatblanding, ha gjerne noen tomater og agurk med også.

Chili og rosmarin medisterkaker 
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg