Etter jeg lagde yoghurtbrød, ble det litt gresk yoghurt igjen. Taco er alltid en slager her i hus, så ble litt inspirert til å lage lefser/wrap som kan brukes til alt!
Disse er smidige, holder seg godt i kjøleskapet i noen dager og allsidige i bruk.
Du trenger
Røren holder til 6 mellomstore wraps
- 3,5dl sesammel
- 1,5dl kokosmel
- 2ss fiberhusk
- 2dl revet mozarella
- 3 store ss yoghurt
- 3 egg
- Ca 3-4dl kokosmelk
- 1ts salt
- Tacokrydder
- Olje til steking
Slik gjør du
Bland alt det tørre i en bolle utenom tacokrydderet, ha egg, ost og yoghurt i mens kjøkkenmaskin rører sakte. Spe så med 2,5-3dl kokosmelk til passende konsistens, ikke bruk alt på en gang om det ikke er nødvendig.
La deigen hvile i 5-10 minutter da fiberhusken får jobbet ferdig. Det skal bli en smidig og allikevel fuktig deig. Spe eventuelt med kokosmelk dersom den blir for tørr.
Bruk bakepapir å kjevle lefser etter passende størrelse. Krydre med tacokrydder på utsiden før steking.
Stek lefsene i en panne i ca 3min på hver side på medium-høy varme.
Serveres til taco, og har dere lefser til overs så er de ypperlige til lunsj/frokost også 🤗