Allroundwraps med yoghurt

Etter jeg lagde yoghurtbrød, ble det litt gresk yoghurt igjen. Taco er alltid en slager her i hus, så ble litt inspirert til å lage lefser/wrap som kan brukes til alt!

Disse er smidige, holder seg godt i kjøleskapet i noen dager og allsidige i bruk.

Du trenger 

Røren holder til 6 mellomstore wraps

  • 3,5dl sesammel
  • 1,5dl kokosmel
  • 2ss fiberhusk
  • 2dl revet mozarella
  • 3 store ss yoghurt
  • 3 egg
  • Ca 3-4dl kokosmelk
  • 1ts salt
  • Tacokrydder
  • Olje til steking

Slik gjør du 

Bland alt det tørre i en bolle utenom tacokrydderet, ha egg, ost og yoghurt i mens kjøkkenmaskin rører sakte. Spe så med 2,5-3dl kokosmelk til passende konsistens, ikke bruk alt på en gang om det ikke er nødvendig.

La deigen hvile i 5-10 minutter da fiberhusken får jobbet ferdig. Det skal bli en smidig og allikevel fuktig deig. Spe eventuelt med kokosmelk dersom den blir for tørr.

Bruk bakepapir å kjevle lefser etter passende størrelse. Krydre med tacokrydder på utsiden før steking.

Stek lefsene i en panne i ca 3min på hver side på medium-høy varme.

Serveres til taco, og har dere lefser til overs så er de ypperlige til lunsj/frokost også 🤗

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg