Lun biffsalat

Biffsalat er fantastisk godt! Har du noen kjøttrester fra gårsdagens middag, er disse supre å bruke til en mettende lunsj eller lett middag. I går brukte jeg restene av entrecôte vi grillet dagen før. Salaten kan varieres etter smak, men jeg tok hva som fantes i kjøleskap hjemme.

Oppskrift basert til 2 personer

Du trenger

  • 1 pose feldsalat
  • 1/2 gul paprika i strimler
  • 2 hvite neper i strimler
  • 1/4 rødløk i tynne ringer
  • 10 søte cherrytomater deles i 4
  • 1/2 pk Sukkererter 
  • 2-300g strimlet kjøtt
  • Ristede pinjekjerner
  • Salt og pepper
  • Balsamico

Slik gjør du

Start med å skylle og kutte grønt, la det få renne av seg litt mens du gjør klar ei tørr stekepanne på ovnen. Rist ønsket mengde pinjekjerner i noen minutter på medium-sterk varme. Sett disse til side.

Siden jeg nå hadde rester av entrecôte som var ferdig stekt, skrudde jeg ned varmen på panna til lav-medium. Hadde i bittelitt olje før jeg varmet strimlet kjøtt mens tallerkenen ble gjort klar. Om du bruker ferskt kjøtt, så steker du etter ønske og ikke glem å krydre.

Salat og grønt danderes og varmt kjøtt legges på toppen, dryss ønsket mengde pinjekjerner over. Til slutt topper du med salt og pepper og ønsket mengde balsamico-eddik, den er skarp på smak så 1-2 ss holder avhengig av mengde på tallerken.

Lun biffsalat

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg