Noen dager er det deilig å unne seg noe godt til frokost, lunsj eller lettvint middag.
Eggewrap fylt med deilig røkt laks, ruccola og creme fraiche med rødløk er min anbefaling da.
Du trenger
- 9 store eggehviter
- 1dl sesammel
- 1dl mandelmel
- 1ts salt
- 4ss tørket gressløk
- Olje til steking
Til fyllet:
- 8 store skiver røkt laks
- 2dl creme fraiche
- 1 rødløk
- 1pk ruccola
Slik gjør du
Skill hviter og plommer av eggene. Plommene kan du sette i tett boks i kjøleskapet for å lage noe godt senere.
Tilsett sesammel og mandelmel med hvitene, litt etter litt gjennom ei sikt mens du visper. Ha så i salt og gressløk mens du rører ut massen. Konsistensen skal være kremete, men ganske flytende.
Varm opp stekepanna på medium varme før du tilsetter olje. Fordel røren til 4 store wraps som stekes gyldne.
Kutt rødløk i små terninger som røres ut i creme fraiche. Ha en god slump på wrapen etterfulgt av ruccola og laks.
Rull sammen og nyt!