Fisk er sunt og godt, og enda bedre tar det mindre enn 30 minutter å lage denne retten.
Du trenger:
- 4 porsjoner laksefilet
- 1 blomkålhode
- 1 brokkoli
- 4 ss creme fraiche
- 1/2 paprika
- 1/3 agurk
- smør til steking
- salt og pepper
- chilikrydder
- friske urter eks; gressløk, koriander, rosmarin eller dill
Fremgangsmåte:
Sett stekepanna på medium/high og krydre laksen med salt, pepper og chilikrydder (kan sløyfes). Laksefiletene trenger ca 10 min steketid i smør som du kan tilsette et par kvaster rosmarin for smak.
Brokkoli skylles og kuttes i passende buketter og kokes i ca 5-7min i lettsaltet vann.
Blomkålris rasper du opp til korn, og har i kokende vann i 2 min før du siler av vannet. Denne kan også serveres rå om du ønsker det.
1ss creme fraiche pr.porsjon kan fint blandes ut med litt chilikrydder, salt og friske urter, jeg hadde gressløk i min i dag.
Kutt opp litt paprika og agurk å ha på siden.
0 kommentarer