Du trenger
- 600g medisterfarse
- 2stk sjarlottløk
- 1 chili
- 3-4 kvaster frisk rosmarin
- 2ss paprikapulver
- 3 fedd hvitløk
- 150g champignon
- Rødkål/surkål
- 2dl fløte
- Smør til steking
- Salatblanding
Fremgangsmåte
Start med å finhakke chili, sjarlottløk og bladene fra 1 rosmarinkvast. Jeg brukte kjøkkenmaskin, og blandet dette godt inn med farsen. Tilsett paprikapulver med farsen.
Gjør klar ei stekepanne og ha i godt med smør, medisterkaker stekes med noen fedd hvitløk og kvistene fra rosmarin. Mens du steker medisterkaker, kan du varme opp surkål/rødkål.
Når kakene er ferdig stekt, har du oppkuttet champignon i panna, og tilsett fløte når soppen er stekt. Smak til med mer rosmarin, salt og pepper om nødvendig.
Serveres med salatblanding, ha gjerne noen tomater og agurk med også.
0 kommentarer