Nå går vi inn i tiden på året hvor grillmat er i fokus. For ikke å snakke om gode salater som måltider eller tilbehør 🤗
Brokkolisalat er alltid en poppis til middagen, også på koldtbordet.
Du trenger
- 1 brokkoli
- 1rødløk
- 1-2 stenger stangselleri
- 1 chili
- Ca80g tørkede tranebær(2/3 av en liten pose)
- Ca20g pinjekjerner
- 3dl creme fraiche
- 1dl majones
- 2ss sitronsaft
- 1-2ss dijon sennep (smak til)
- 1ss røkt paprika
- Smak til med salt og pepper
Slik gjør du
Start med å skylle brokkolien og kutt bukettene i passelig små biter.
Kutt rødløk i terninger og stangselleri i passelige biter. Finhakk chili.
Finn frem en passende bolle og bland creme fraiche, majones, sennep, sitronsaft og krydder. Vend inn grønnsaker, tranebær og pinjekjerner.
La gjerne stå å trekke i kjøleskap mens resten av maten lages 🤗
(Du kan fint tilsette litt ternet stekt bacon også om ønskelig, eventuelt annet salt kjøtt)
0 kommentarer