Fisk må vi ha i oss, og barna er ikke så glad i ren fisk flere ganger i uka. Jeg har derfor funnet 2 måter å lage fiskepinner på. Versjonen med psyllium er det ungene foretrekker, men jeg syntes begge var gode. Baconsvor setter en litt røkt smak på fiskepinnene.
Du trenger til 4 pers
- Ca 800g filet av torsk
- 3 poser maarud baconsvor/tilsvarende mengde psyillium finmalt.
- 2 egg
- Tørket persille
- Salt og pepper
- Salatblanding
- Aspargesbønner
- Brokkoli/blomkålhoder
- 1/2 squash
- 8ss creme fraiche
- Aromater etter ønske
Fremgangsmåte
Trøk og del opp fileter i passende biter. Visp egg og litt salt sammen. Baconsvor/phsyllium kvernes i kjøkkenmaskin, tilsett deretter ønsket krydder som s&p og persille.
Vend først fileter i egg, deretter i crispblandingen. Gjenta gjerne prosessen om nødvendig.
Jeg steker mine i meierismør og serveres med salat, squash, aspargesbønner, blomkål. Creme fraiche blandet med litt salt&pepper, sitronsaft, litt finhakket chili og gressløk er godt på siden.