Lavkarbo fiskepinner

Fisk må vi ha i oss, og barna er ikke så glad i ren fisk flere ganger i uka. Jeg har derfor funnet 2 måter å lage fiskepinner på. Versjonen med psyllium er det ungene foretrekker, men jeg syntes begge var gode. Baconsvor setter en litt røkt smak på fiskepinnene.

Du trenger til 4 pers

  • Ca 800g filet av torsk
  • 3 poser maarud baconsvor/tilsvarende mengde psyillium finmalt.
  • 2 egg
  • Tørket persille
  • Salt og pepper
  • Salatblanding
  • Aspargesbønner
  • Brokkoli/blomkålhoder
  • 1/2 squash
  • 8ss creme fraiche
  • Aromater etter ønske

Fremgangsmåte

Trøk og del opp fileter i passende biter. Visp egg og litt salt sammen. Baconsvor/phsyllium kvernes i kjøkkenmaskin, tilsett deretter ønsket krydder som s&p og persille. 

Vend først fileter i egg, deretter i crispblandingen. Gjenta gjerne prosessen om nødvendig.

Lavkarbo fiskepinner

Jeg steker mine i meierismør og serveres med salat, squash, aspargesbønner, blomkål. Creme fraiche blandet med litt salt&pepper, sitronsaft, litt finhakket chili og gressløk er godt på siden. 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg